1 / 5
1 / 5

„VIENSĖDIS” – tai kaimo turizmo sodyba, įsikūrusi buvusiame prof. botaniko S.Jundzilo dvare.

„VIENSĖDIS” kaimo turizmo sodybą supa miškai ir natūralios pievos. Pas mus puikus poilsis tiems, kas mėgsta ramybę ir privatumą. Čia randa atgaivą norintys atitrūkti nuo miesto triukšmo ir pajusti  ramybę. Pas mus galima rengti šeimų ar draugų šventes, jubiliejus, vestuves ar pobūvius, taip pat konferencijas, seminarus, sąskrydžius bei kitus renginius. Mėgstantys aktyvų poilsį, gali žvejoti, plaukioti valtimis, žaisti tinklinį ar badmintoną, ant tvenkinio kranto prie laužavietės ir fontanų romantiškai praleisti vakarus.

Plačiau
1 / 2
1 / 2

Įvairių nuotolių ir trukmės kelionėms po Lietuvą ir užsienį siūlome tvarkingus, patogius bei puikiai keliautojų poreikiams pritaikytus autobusus.

Vietiniais ir tarptautiniais maršrutais keliautojus vežame jau daugiau nei 15 metų. Dėl autobusų nuomos lanksčiai bendradarbiaujame su renginių organizatoriais, kelionių agentūromis, viešbučiais, ambasadomis, meno kolektyvais, mokyklomis, įvairiais klubais ir organizacijomis bei su privačiais užsakovais. Jūsų šventei, renginiui, išvykai ar vestuvėms padėsime suplanuoti ir pasirinkti patį geriausią maršrutą.

Plačiau

VIENSĖDIS - kaimo turizmo sodyba, autobusų nuoma.

Uždaryti
PATEIKTI Užklausą
Susisiekti su konsultantu
SUSISIEKITE SU MUMIS:

Norėdami pateikti užklausą, užpildykite žemiau pateiktą formą ir mes su Jumis susisieksime kaip galima greičiau.

Jus dominanti sritis: